Avionul cu care prima doamnă a SUA, Melania Trump, călătorea miercuri înspre Philadelphia a fost nevoit să aterizeze la câteva minute după decolarea de la baza Andrews, în apropiere de Washington, din cauza unei defecțiuni tehnice în urma căreia a fost semnalat fum în cabină, relatează agențiile AFP și EFE.

Echipajul de cabină le-a distribuit pasagerilor prosoape umede și le-a cerut să-și acopere fața cu ele pentru a evita inhalarea de fum.

Avionul a revenit la baza Andrews. Deocamdată nu au fost oferite detalii despre natura defecțiunii tehnice și nu se știe nici dacă soția președintelui Donald Trump își va continua călătoria sau dacă ea va rămâne la Washington.

Melania Trump se deplasa la Philadelphia pentru a participa la un act al campaniei ‘Be Best’, o acțiune axată pe situația copiilor și menită să susțină combaterea abuzului de opioide și a hărțuirii pe internet.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/avionul-cu-care-calatorea-melania-trump-nevoit-sa-aterizeze-de-urgenta-51679.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/avionul-cu-care-calatorea-melania-trump-nevoit-sa-aterizeze-de-urgenta-51679-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv