Un bărbat în vârstă de 86 de ani a murit, marți, după ce s-a împușcat în cap cu un pistol din al Doilea Război Mondial pe care-l deținea, într-o localitate din județul Timiș, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, incidentul a avut loc, marți, în localitatea Belinț.

Bătrânul în vârstă de 86 de ani, care era diagnosticat cu cancer, a luat decizia de a-și pune capăt zilelor. Astfel, acesta a folosit un pistol pe care-l deținea, vechi din al Doilea Război Mondial, cu care s-a împușcat.

Bărbatul a fost găsit de către membrii familiei, care au alertat imediat polițiștii.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă, conform polițiștilor timișeni, nu există suspiciuni că nu ar fi vorba de o sinucidere.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/un-barbat-de-86-de-ani-s-a-impuscat-cu-un-pistol-din-al-doilea-razboi-mondial-51652.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/un-barbat-de-86-de-ani-s-a-impuscat-cu-un-pistol-din-al-doilea-razboi-mondial-51652-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv