Trei elevi ai unui liceu teoretic din localitatea tulceană Isaccea au ajuns la spital, cu stări de greață, iar unul dintre ei cu halucinații, după ce au fumat o țigară, existând bănuiala că e vorba de etnobotanice.

Cadrele didactice de la Liceul “Constantin Brătescu” din Isaccea au cerut ajutor, luni, prin 112, după ce trei elevi, doi din clasa a IX-a și unul din a X-a, au acuzat stări de rău și halucinații, într-o recreație. În acest caz există bănuiala că elevii ar fi consumat etnobotanice.

Copiii au fost transportați la Spitalul Județean din Tulcea, pentru îngrijiri de specialitate, dar nu a fost necesară internarea lor.

„Cei trei elevi, dintre care unul prezenta halucinații, iar doi aveau stare de greață, sunt în condiție bună. Li s-a acordat asistență de specialitate în UPU, după care au fost lăsați să plece acasă. Nu exista vreo justificare pentru internarea lor”, a declarat managerul spitalului, Tudor Năstăsescu.

Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratul Județean de Poliție Tulcea, fiind demarcate cercetări pentru a stabili ce au fumar cei trei adolescenți.

„Am fost înștiințați de către reprezentanții unității de învățământ despre acest caz. Trei elevi au acuzat stări de rău după ce ar fi fumat ceva. Cel puțin așa ar fi spus ei. Deocamdată cercetările sunt în derulare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Sorin Țugui.

De asemenea, și conducerea unității de învățământ cercetează cazul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/tulcea-trei-elevi-de-liceu-dusi-la-spital-cu-greata-si-halucinatii-dupa-o-tigara-cu-etnobotanice-51656.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/tulcea-trei-elevi-de-liceu-dusi-la-spital-cu-greata-si-halucinatii-dupa-o-tigara-cu-etnobotanice-51656-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv