Simona Halep

Simona Halep

Simona Halep pe Twitter

<!–

–>

„Chiar mi-am dorit să joc aici, la Moscova, dar, din păcate, încă mai resimt dureri la spate și nu am vrut să risc inutil. E dezamăgitor să mă retrag, însă știu că e important să pun sănătatea pe primul plan. Le doresc organizatorilor un turneu reușit!”, a scris Simona pe Twitter.

(w500) Simona Hal

Nu se știe încă dacă Simona va ajunge la Turneul Campioanelor de la Singapore, unde a avut cel mai bun rezultat în 2014, când a ajuns în finală, unde a fost învinsă de  Serena Williams. Dacă participă, va fi pentru al cincilea an consecutiv, ceea ce este o performanță, având în vedere că turneul reunește primele cele mai bune 8  sportive ale anului din lume.

Indiferent dacă va juca sau nu, Simona Halep va fi prezentă la Singapore pentru a lua  parte la ceremonia în care va primi trofeul pentru locul 1 la finalul anului.

Știre în curs de actualizare

<!–

 

–>

ŞTIRILE ZILEI

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-279.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-279-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
...