Tricolorii lui Contra riscă să joace un nou meci din Liga Națiunilor fără spectatori. În urma partidei de pe Naționala Arena în fața selecționatei Serbiei, România s-ar putea alege cu o suspendare a terenului.

UEFA a anunțat deschiderea unei proceduri disciplinare după ce fanii au folosit materiale pirotehnice în primele minute ale remizei cu Serbia,

România a mai suferit recent din cauza sancțiunilor primite de la UEFA: a fost nevoită să joace fără spectatori primul meci din Liga Națiunilor, din septembrie, 0-0 cu Muntenegru la Ploiești. La jocul cu Serbia de duminică, un sector de 1.000 de locuri a fost închis din cauza unei scandări a fanilor români din meciul contra sârbilor de la Belgrad, “Kosovo e Serbia”, repetată și la partida de pe Arena Națională.

Acuzațiile care i se aduc României după ultimul meci sunt de rasism, xenofobie, invadarea terenului și folosirea de materiale pirotehnice.

Decizia UEFA este așteptată până la începutul lunii noiembrie, iar naționala țării noastre riscă să joace din nou fără spectatori partida cu Lituania din Liga Națiunilor, programată pe 17 noiembrie, pe Stadionul “Ilie Oană” din Ploiești.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv