Un tribunal federal din Los Angeles a respins luni plângerea pentru defăimare împotriva lui Trump depusă de actriță, care susține că a avut o relație cu magnatul imobiliar în 2006, când era deja căsătorit cu Melania.

Exprimându-și satisfacția pentru această decizie, președintele american care obișnuiește să pună porecle adversarilor săi și să scoată în evidență trăsăturile femeilor, a atacat-o și pe Stormy Daniels, al cărei nume reral este Stephanie Clifford.

“Acum pot să o atac pe Horseface și pe avocatul ei de joasă speță din statul Texas. Acum va confirma scrisoarea pe care a semnat-o! Nu știe nimic despre mine, o escroacă adevărată!”, a scris pe contul său de Twitter președintele american.

Stormy Daniels i-a dat imediat replica pe Twitter.

“Doamnelor și domnilor, vi-l prezint pe președintele vostru”, a scris ea, denunțându-l pe bărbatul care și-a arătat “încă o dată incompetența, ura față de femei și lipsa totală de sânge rece”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/donald-trump-o-numeste-intr-un-tweet-incendiar-pe-stormy-daniels-fata-de-cal-51662.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/donald-trump-o-numeste-intr-un-tweet-incendiar-pe-stormy-daniels-fata-de-cal-51662-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv