Un bărbat de 36 de ani a fost reținut, marți dimineața, de polițiști, fiind acuzat că în urmă cu două luni ar fi fost într-o mașină care a căzut în lac, iar după ce s-a salvat, nu a anunțat autoritățile că o femeie a rămas în interior, aceasta murind înecată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul reținut este acuzat de lăsare fără ajutor a victimei aflate în dificultate după ce femeia care conducea mașina a murit înecată.

Anchetatorii au avut semne de întrebare încă din primele momente când au descoperit mașina, întrucât cheile autoturismului au fost găsite în geanta femeii, și nu în contact.

Oamenii legii au stabilit că cei doi erau vecini și mergeau să cumpere ceva, când femeia a pierdut controlul volanului și a căzut cu mașina în lac. Bărbatul a reușit să se salveze și a fugit.

Se pare că în momentul în care mașina se scufunda, bărbatul i-ar fi spus femeii să scoată cheile din contact și să iasă.

În fața anchetatorilor, acesta a declarat că a fugit întrucât s-a panicat.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii de la Investigații Criminale Topoloveni l-au reținut pe bărbatul de 36 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lăsare fără ajutor a victimei aflate în dificultate. Acesta este originar din Morteni, județul Dâmbovița.

„Acesta este bănuit că, la data de 19 august, nu ar fi acordat ajutor și nu ar fi sesizat autoritățile abilitate în momentul în care o femeie, de 44 de ani, din Morteni, județul Dâmbovița a căzut accidental cu autoturismul într-un lac de pe raza localității Ciupa, județul Argeș”, a declarat Zamfir.

Ancheta se desfășoară sub supravegherea unui procuror criminalist.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/barbat-banuit-ca-a-lasat-fara-ajutor-o-femeie-care-plonjase-cu-masina-in-lac-retinut-51650.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/barbat-banuit-ca-a-lasat-fara-ajutor-o-femeie-care-plonjase-cu-masina-in-lac-retinut-51650-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv