Procuratura germană a efectuat luni descinderi la sediile companiei Opel din Ruesselsheim și Kaiserslautern, în cadrul anchetei privind emisiile poluante ale mașinilor diesel.

„Opel confirmă că procurorii biroului din Frankfurt fac investigații la birourile din Ruesselsheim și Kaiserslautern, în cursul procedurilor preliminare privind emisiile de noxe. Nu putem furniza detalii privind operațiunile, în acest moment. Compania cooperează cu autoritățile și reafirmă că vehiculele sale îndeplinesc condițiile prevăzute în regulamente”, a anunțat compania, divizie a producătorului PSA Group.

Cotidianul Bild a anunțat recent că autoritățile au testat 95.000 de vehicule pentru a vedea care dintre programele software de management a motorului, folosite la modelele Insignia, Zafira și Cascada din anii 2012, 2014 și 2017 au fost manipulate în mod ilegal.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/scandalul-emisiilor-procuratura-descinde-la-sediile-opel-din-ruesselsheim-si-kaiserslautern-51637.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/scandalul-emisiilor-procuratura-descinde-la-sediile-opel-din-ruesselsheim-si-kaiserslautern-51637-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv