Ducesa Meghan de Sussex, soția prințului Harry al Marii Britanii, este însărcinată cu primul ei copil, potrivit contului de Twitter al Kensington Palace, reședința oficială a cuplului.

“Altețele lor regale ducele și ducesa de Sussex sunt încântați să anunțe că ducesa de Sussex va naște un copil în primăvara lui 2019”, se arată în mesajul publicat pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter al palatului Kensington, reședința lor oficială.

Prințul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și fosta actriță americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradițională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfășurat sub privirile lumii întregi.

Prințul Harry, fiul cel mic al prințului moștenitor Charles și al regretatei prințese Diana, și Meghan Markle au o relație din iulie 2016 și s-au logodit în noiembrie 2017.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/ducesa-meghan-sotia-printului-harry-al-marii-britanii-este-insarcinata-51632.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/ducesa-meghan-sotia-printului-harry-al-marii-britanii-este-insarcinata-51632-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv