Un angajat al Sectorului Poliției de Frontieră Petea a fost găsit spânzurat într-o anexă a instituției, prima ipoteză fiind sinuciderea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmației, bărbatul de 53 de ani era angajat în cadrul MAI din anul 2007, ca personal civil.

”În data de 14 octombrie, colegii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea au descoperit într-o anexă care aparține sectorului o persoană fără semne vitale. S-a stabilit faptul că este vorba de un coleg, în vârstă de 53 ani, personal civil care își desfășura activitatea în domeniul administrativ în cadrul sectorului. Au fost anunțate organele de poliție din cadrul IPJ Satu Mare și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care au preluat cercetările. Lucrătorul a fost încadrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2007 ca personal civil, desfășurându-și activitatea la Sectorul PF Petea”, se arată în comunicat.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost găsit spânzurat de către colegi, cercetările vizând sinuciderea acestuia și motivele care l-au determinat să recurgă la un astfel de gest.

”Victima era fochist în cadrul PF Petea”, au spus sursele citate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/angajat-al-politiei-de-frontiera-gasit-spanzurat-51629.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/angajat-al-politiei-de-frontiera-gasit-spanzurat-51629-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv