Duminică noaptea, un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața, după ce a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de mai multe ori pe marginea drumului. Accidentul s-a produs în localitatea Brăteni, pe un drum comunal. Acesta a murit sub ochii îngroziți ai viitoarei sale soții, cu care trebuia să facă nuntă peste doar câteva luni.

Accidentul s-a produs duminică noaptea, în jurul orei 24:00. Conducătorul auto de 28 de ani a piedut controlul volanului într-o curbă, a ajuns pe marginea drumului, unde s-a răsturnat de mai multe ori. Potrivit măsurătorilor polițiștilor, autoturismul s-a oprit abia după 25 de metri, într-o fântână. În urma impactului, ocupanții autoturismului au fost aruncați afară din mașină. Echipajele medicale l-au găsit pe șoferul de 28 de ani în stop cardio-respirator și au început manevrele de resuscitare. După aproape o oră de aplicare a manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul. Tânărul a murit sub ochii viitoarei sale soții, care se afla și ea în autoturism. În mașină mai erau alți doi bărbați, vecini de-ai șoferului. La spital a ajuns și iubita șoferului și încă un pasager.

„Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit patru victime, trei dintre ele conștiente și cooperante, iar cea de-a patra în stop cardio-respirator. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, organismul bărbatului în vârstă de 28 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că a fost declarat decesul acestuia la locul accidentului. Două dintre victime, un bărbat și o femeie, sunt transportate la UPU SMURD Bistrița, cu leziuni care nu le pun viața în pericol, iar cea de-a patra victimă, un bărbat, refuză transportul la spital”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Urmau să facă nuntă peste doar câteva luni

Șoferul și cei doi bărbați care-l însoțeau sunt din localitatea Stupini, situată în apropiere, iar iubita sa din Podirei. Cei doi locuiau împreună în Stupini și urmau să se căsătorească peste doar câteva luni, în primăvara anului viitor. Duminică, acesta s-a certat cu iubita sa și a vrut să o împace ducând-o la un restaurant de la o păstrăvărie din Brăteni. Cei doi, care erau însoțiți de alți doi vecini, nu au ajuns însă la destinație. Șoferul venise de la muncă din Germania de curând și urma să meargă la sora sa în Marea Britanie, la muncă. Tatăl tânărului, crede că fiul său a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/accident-grav-un-tanar-a-murit-chiar-sub-ochii-viitoarei-sotii-51631.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/accident-grav-un-tanar-a-murit-chiar-sub-ochii-viitoarei-sotii-51631-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv