Cântărețul Michael Buble a anunțat că intenționează să se retragă din industria muzicală și a dezvăluit într-un interviu emoționant că, în urma luptei pe care fiul lui Noah o duce împotriva cancerului, simte că nu se mai poate lăsa animat de dorința de a fi celebru, informează Press Association.

Artistul canadian, care a câștigat patru premii Grammy și a vândut peste 75 de milioane de albume pe plan mondial, și-a întrerupt cariera după ce fiul lui – în prezent în vârstă de cinci ani – a fost diagnosticat cu cancer hepatic în urmă cu doi ani.

Noah, unul dintre cei trei copii pe care starul îi are cu soția lui, modelul și actrița argentiniană Luisana Lopilato, cu care s-a căsătorit în 2011, se află în prezent în remisiune. Cuplul are trei copii: Noah, născut în august 2013, Elias, născut în ianuarie 2016, și Vida, născută în iulie 2018.

În timpul unui “ultim interviu” emoționant, Michael Buble a vorbit despre impactul devastator pe care boala lui Noah l-a avut asupra familiei sale.

“Întreaga mea ființă s-a schimbat. Și percepția mea asupra vieții. Nu știu nici măcar dacă voi putea să trec prin această conversație fără să plâng. Și nu mi-am pierdut niciodată controlul asupra emoțiilor în public”, a declarat artistul canadian pentru Weekend Magazine, un supliment al tabloidului britanic Daily Mail.

Cântărețul de 43 de ani a spus că acel diagnostic sever l-a făcut să înțeleagă că devenise obsedat de propriul lui succes și că, în prezent, nu mai poate să suporte “narcisismul celebrității”.

Totuși, Michael Buble a început să compună din nou muzică în urmă cu un an, iar următorul lui album, intitulat “Love”, va fi lansat luna viitoare.

Recent, artistul a colaborat cu James Corden la o ediție specială a emisiunii “Carpool Karaoke”, realizată în cadrul unei campanii de strângere de fonduri în beneficiul fundației Stand Up To Cancer.

Michael Buble a încheiat acest interviu lăsând să se înțeleagă că “Love” ar putea fi ultimul album de studio din cariera lui muzicală.

“Mă retrag din această industrie. Am înregistrat albumul perfect și acum pot să mă retrag, când sunt încă în top”, a spus el.

“Love”, al 10-lea album de studio al cântărețului Michael Buble, va fi lansat pe 16 noiembrie.

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv