Un bărbat de 44 de ani, din județul Bihor, a murit, sâmbătă dimineața, după ce mașina pe care o conducea s-a defectat, iar el a vrut să traverseze de pe un sens pe altul Autostrada Transilvania, neștiind că e gol între ele și s-a prăbușit 12 metri.

Accidentul s-a produs în zona localității Săndulești, din județul Cluj.

Reprezentanții ISU Cluj au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că la locul incidentului s-a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

„Un bărbat de 44 de ani din județul Bihor a decedat după ce a căzut de pe un pod de la o înălțime de 12 metri între cele două sensuri de mers ale Autostrăzii Transilvania, în zona localității Săndulești. A fost realizat accesul la victima de către echipajul SMURD, pe o porțiune de circa 300 de metri de teren accidentat pentru a fi efectuate manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul bărbatului. Din primele informații rezultă că bărbatului i se stricase autoturismul pe timpul nopții, a solicitat asistență, iar în momentul în care soseau echipajele de specialitate a vrut să treacă de pe un sens pe altul, fără să realizeze că există un gol între cele două sensuri de mers. Autoturismul i s-a defectat pe podul de la km 16”, au spus sursele citate.

Și polițiștii clujeni efectuează o anchetă în acest caz. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/un-barbat-a-murit-vrand-sa-traverseze-sensurile-de-mers-ale-autostrazii-transilvania-51603.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/un-barbat-a-murit-vrand-sa-traverseze-sensurile-de-mers-ale-autostrazii-transilvania-51603-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv