O vânzătoare de zarvaturi din Ploiești a fost încătușată de polițiști, pentru că femeia ar fi refuzat să își strângă taraba improvizată atunci când au sosit ofițerii. Incidentul, cara a avut loc în urmă cu câteva zile, a ridicat semne de întrebare cu privire la intervenția polițiștilor. Trei dintre ei sunt acum anchetați disciplinar, după ce au fost filmați în timp ce o bruscau pe femeie.

Potrivit Observatorului Prahovean, femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani vindea legume și zarzavaturi la o tarabă improvizată pe un trotuar din Ploiești, în cartierul Malul Roșu. Pentru că nu le-a putut prezenta polițiștilor documentele necesare comercianților, ofițerii au încătușat-o și au dus-o la secție.

Femeia nu a reacționat prea bine când i s-a spus că va fi dusă la secția de poliție și a început să se certe cu oamenii legii, reproșându-le că nu este singura care își vinde astfel marfa.

Trecătorii au filmat intervenția polițiștilor, care sunt acum cercetați pentru purtare abuzivă. Femeia a fost amendată cu 1.500 de lei pentru comerț ilicit, precum și pentru tulburarea liniștii publice.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public, conducerea Inspectoratului a dispus o anchetă atât cu privire la organizarea acțiunii polițiștilor, cât și cu privire intervenția lor”, a declarat Raluca Breazeanu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/trei-politisti-anchetati-disciplinar-dupa-ce-au-incatusat-o-femeie-care-vindea-zarzavaturi-la-colt-de-strada-51609.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/trei-politisti-anchetati-disciplinar-dupa-ce-au-incatusat-o-femeie-care-vindea-zarzavaturi-la-colt-de-strada-51609-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv