O navă cargo încărcată cu fier vechi s-a scufundat sâmbătă în nordul Mării Negre, la aproximativ 80 de kilometri de peninsula Crimeea, echipajul fiind salvat ulterior de un vas petrolier, au anunțat autoritățile locale, citate de agenția Tass.

„Nava s-a înclinat brusc și apoi s-a scufundat. Cei opt membri ai echipajului au fost salvați, momentan sunt la bordul unui vas petrolier care va acosta în portul Novorosiisk”, au transmis reprezentanții autorității maritime.

Printre cei opt membri ai echipajului se numără doi cetățeni turci și șase cetățeni din Azerbaijan.

Căpitanul navei a transmis un semnal de alarmă în jurul orei 6.45 către centrul de salvare din Sevastopol, conform căruia nava înregistrată în Panama este în pericol pe mare, la aproximativ 80 de kilometri de coastă.

Autoritățile au anunțat că nava s-a scufundat complet, la adâncimea de aproximativ 1.900 de metri, dar nu există risc de poluare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/o-nava-incarcata-cu-fier-vechi-s-a-scufundat-in-marea-neagra-51607.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/o-nava-incarcata-cu-fier-vechi-s-a-scufundat-in-marea-neagra-51607-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv