După ce zeci de clienți ai Kaufland s-au îmbrâncit și s-au călcat în picioare, într-un magazin din Mamaia al companiei, pentru a pune mâna pe una dintre băncuțele de curte aflate la promoție și vândute cu 40 de lei în loc de 100 de lei, compania a transmis un punct de vedere legat de această situație.

 „Am fost și noi luați prin surprindere de succesul promoției. Clipul redă momentul în care se făcea aprovizionarea cu produsele aflate la promoție. Angajatii Kaufland i-au asigurat pe clienți că sunt suficiente produse. Apreciem interesul lor și îi așteptăm zilnic, până pe 21 octombrie, cu oferte speciale la cortul Kaufland din Năvodari”, a transmis Kaufland.

În imaginile postate pe Facebook, se vede cum oamenii nu au așteptat nici măcar ca angajații supermarketului să așeze marfa pe raft și s-au năpustit imediat peste căruciorul care transporta cutiile.

Băncuțele de curte s-au epuizat într-un minut, iar pentru a se asigura că nu le ratează, oamenii aproape că s-au călcat în picioare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/constanta-reactia-kaufland-dupa-ce-clientii-s-au-batut-si-s-au-calcat-in-picioare-la-o-promotie-pentru-bancute-video-51602.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/constanta-reactia-kaufland-dupa-ce-clientii-s-au-batut-si-s-au-calcat-in-picioare-la-o-promotie-pentru-bancute-video-51602-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv