Premierul japonez Shinzo Abe plănuiește să aibă încă două întâlniri cu președintele rus Vladimir Putin, până la sfârșitul acestui an, au declarat vineri mai multe surse pentru agenția Kyodo, citată de site-ul agenției Tass.

Potrivit surselor citate de Kyodo, liderii celor două state s-ar putea întâlni în timpul Summitului Asiei de Est, care va avea loc în Singapore între 11 și 15 noiembrie și pe marginea summitului G20, care va avea loc în Buenos Aires între 30 noiembrie și 1 decembrie.

Cele două întâlniri se vor concentra pe problema tratatului de pace în contextul propunerii liderului de la Kremlin de a semna documentul fără precondiții, până la sfârșitul acestui an.

Insulele din Arhipelagul Kurile au fost centrul disputei între Rusia și Japonia încă de la sfârșitul celui de-al doilea Razboi Mondial, împiedicându-le pe cele două să semneze un tratat de pace.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/premierul-japonez-si-vladimir-putin-ar-putea-avea-inca-doua-intrevederi-pana-la-sfarsitul-anului-51585.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/premierul-japonez-si-vladimir-putin-ar-putea-avea-inca-doua-intrevederi-pana-la-sfarsitul-anului-51585-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv