Polițiștii Capitalei au reținut un bărbat în vârsă de 52 de ani, bănuit de săvârșirea a 20 de infracțiuni de agresiune sexuală, 17 infracțiuni de viol și 26 de infracțiuni de violare a vieții private. El se prefăcea a fi medic și filma femeile în timpul presupselor controale ginecologice.

Polițiștii spun că în perioada 2016 – februarie 2017, bărbatul de 52 de ani a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta în mediul virtual, ca adrese de corespondență pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi.

După ce persoanele se arătau interesate de posturile respective, erau îndrumate către un medic cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altcineva decât cel ce genera și mesajele de anunț, fără ca în realitate să și dețină calitatea de medic.

După ce persoanele vătămate erau supuse unui pretins examen psihologic, bărbatul și-ar fi declinat și calitatea de medic specialist și, prin false diagnostice, le determina să accepte să fie supuse unui control ginecologic, prin aplicarea unor metode neconvenționale.

“Pretinsele examinări medicale se desfășurau într-o încăpere în care erau amplasate mai multe camere video disimulate, creându-se în acest sens o arhivă cu materiale pornografice”, arată Poliția Capitalei.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/barbat-retinut-pentru-17-violuri-se-prefacea-medic-si-filma-pacientele-la-consultul-ginecologic-51595.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/barbat-retinut-pentru-17-violuri-se-prefacea-medic-si-filma-pacientele-la-consultul-ginecologic-51595-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv