Doi bărbați au fost reținuți, joi, pentru agresarea unor jandarmi la mitingul din 10 august din Piața Victoriei, anunță Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Cei doi sunt acuzați de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei doi au agresat jandarmii prezenți în Piața Victoriei pe data de 10 august, susțin procurorii.

Mnaifestanții urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Joi dimineață, poliția Capitalei informa că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au făcut mai multe percheziții la domiciliul unor protestatari acuzați că la mitingul din 10 august au lovit jandarmii.

Pe 5 octombrie, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis arestarea preventivă a altui protestatar, care ar fi lovit cu piciorul un jandarm.

Anteriro, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, criticase Parchetul pentru că nu anchetează și agresorii jandarmilor de la mitingul din 10 august.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/doi-barbati-au-fost-retinuti-pentru-agresarea-unor-jandarmi-la-mitingul-din-10-august-51576.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/doi-barbati-au-fost-retinuti-pentru-agresarea-unor-jandarmi-la-mitingul-din-10-august-51576-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv