Un bărbat din Dâmbovița a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că și-a violat băiatul în vârstă de 8 ani, născut după ce bărbatul a întreținut relații sexuale cu sora sa.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 34 de ani, din Priboiu, bănuit de viol.

Din cercetări a reieșit, potrivit Poliției Dâmbovița, că, în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere și profitând de imposibilitatea părții vătămate de a se apăra sau de a-și exprima voința, bărbatul ar fi obligat un minor, în vârstă de 8 ani, să întrețină raporturi sexuale cu el.

Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bărbatul a întreținut relații sexuale cu sora sa, a fost dispusă o expertiză genetică judiciară.

 ”Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Național de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate”, arată sursa citată.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, polițiștii specializați în investigații criminale au descins la locuința bărbatului și au ridicat mijloace materiale de probă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/caz-socant-pentru-romania-barbat-acuzat-de-viol-al-baiatului-de-8-ani-nascut-dintr-o-relatie-cu-sora-lui-51569.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/caz-socant-pentru-romania-barbat-acuzat-de-viol-al-baiatului-de-8-ani-nascut-dintr-o-relatie-cu-sora-lui-51569-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv