Carmen Adamescu a declarat, joi, la ieșirea din arest că „viața bate filmul”. Magistrații Tribunalului București au dispus pe numele ei arest la domiciliu, ea fiind vizată într-un dosar de delapidare.

„Viața bate filmul”, a spus Carmen Adamescu la ieșirea din arest, după ce a petrecut o noapte după gratii.

Magistrații Tribunalului București au încuviințat cererea procurorilor și au dispus, joi, arest la domiciliu pentru pentru 30 de zile pe numele lui Carmen Adamescu, în dosarul în care aceasta este acuzată de delapidare.

Decizia vine după ce Carmen Adamescu a fost reținută, miercuri, de către ofițerul de caz din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economic, după a audiat-o pe aceasta mai multe ore.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București anunță joi punerea în mișcare a acțiunii penale față de Carmen Adamescu, ea fiind acuzată de delapidare.

„În fapt, în perioada octombrie 2004 – iulie 2017, în mod repretat, cu intenție și în baza aceleiași rezoluții infracționale, în calitate de președinte al consiliului de administrație și director general al persoanei vătămate „U. S. C” S.A., inculpata Adamescu Carmen a însușit:

a) în favoarea a 4 societăți comerciale controlate de aceasta, suma totală de 44.895.390,97 lei, prin încheierea cu aceste societăți a unor contracte fictive, de natură a crea aparența ieșirii licite a acestei sume din patrimoniul persoanei vătămate (contracte de management/consultanță în afaceri, contracte de prestări servicii, contracte de intermediere comercială);

b) în interes personal, suma de 3.049.547,67 lei, fie prin ridicare directă în numerar din casieria persoanei vătămate, fie prin efectuarea unor plăți din conturile bancare ale persoanei vătămate”, arată procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/carmen-adamescu-la-iesirea-din-arest-viata-bate-filmul-51572.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/carmen-adamescu-la-iesirea-din-arest-viata-bate-filmul-51572-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv