<!–

–>

La patru puncte de calificarea matematică

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Aproape de o calificare istorica la Euro cu România U21, selecţionerul Mirel Rădoi suflă şi-n iaurt: “Suntem la un singur pas şi, de ce mai multe ori în istoria noastră, indiferent că vorbim de echipe de club, echipa naţională, de junior sau de tineret, avem meteahna asta să ne încurcăm la sfârşit”.

Ca să fie siguri de calificarea directă la Europeanul de anul viitor, tricolorii mici au nevoie de patru puncte din meciurile cu Ţara Galilor şi Liechtenstein.

“Dacă vom reuşi să câştigăm şi în meciul doi vom avea nevoie doar de un singur punct şi nu vom reuşi să luăm acel punct cu Liechtenstein, atunci nu avem ce să cautam la un Campionat European”, crede Mirel Rădoi.

„Responsabil” cu mesajele motivaţionale, portarul Andrei Radu nu se dezminte: “La începutul meciului simt nevoia să le transmit colegilor mei un mesaj care să-i motiveze şi sper ca întotdeauna să aibă succes”.

Atacantul lui Palermo, Puşcaş, a ajuns aseară la Buftea. După ce a înscris împotriva lui Dinamo, Oaidă s-a alăturat şi el tricolorilor mici.

România întâlneşte Ţara Galilor vineri, de la ora 19. Ultima partidă din grupă, cea cu Liechtenstein, se va disputa pe 17 octombrie. Tricolorii joacă ambele meciuri pe teren propriu.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> La patru puncte de calificarea matematică ...