<!–

–>

Delapidare si evaziune de milioane de euro

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Implicată în acest sistem de evaziune este și Carmen Adamescu, fosta soție a omului de afaceri Dan Adamescu. Aceasta deține centrul comercial Unirea, din Capitală.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite, în virtutea funcţiilor de conducere deținute în cadrul unei societăți comerciale având ca obiect principal de activitate “închirierea și subînchirierea bunurilor proprii”, ar fi încheiat mai multe contracte de management, respectiv de prestări servicii, prelungite sau modificate prin acte adiționale succesive, cu alte societăţi comerciale controlate direct sau prin intermediari.

În baza acestor contracte, s-ar fi efectuat plăți cu consecința prejudicierii societății, prin delapidarea acesteia cu sumele plătite în baza facturilor fictive emise de firmele controlate.

Plățile efectuate ilegal în conturile acestora sunt de aproximativ 43.000.000 de lei.

De asemenea, persoane cu funcții de conducere în cadrul societății prejudiciate sunt bănuite că și-ar fi însușit ilegal aproximativ 3.000.000 de lei, bani ridicați în numerar din casieria societății sau din cont, cu titlul de “avans spre decontare”, dar nereturnați.

Verificările sunt continuate inclusiv în vederea determinării unui posibil prejudiciu adus bugetului statului, urmare a operațiunilor economice fictive.

Persoanele implicate vor fi conduse, pentru audieri, la sediul Direcției de Investigare a Criminalității Economice.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-191.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-191-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Delapidare si evaziune de milioane de euro ...