<!–

–>

Nuntă regală

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

<!–

SLIDESHOW FOTOGRAFII

–>

Nunta va avea loc pe 12 octombrie, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt în plină desfășurare. Eugenie este a 9-a moștenitoare la tronul Regatului Unit. Mare amatoare de artă, Prințesa de York conduce o galerie din Londra. Norocosul consort este Jack Brooksbank, un bărbat în vârstă de 32 de ani pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe de ski în Alpi. Deși este un om de rând, ginerele a fost primit cu brațele deschise de către familia regală. Ceremonia religioasă se va ține la Palatul Windsor, în aceeași capelă unde, acum 5 luni, s-au căsătorit Prințul Harry și Meghan Markle.

Ingrid Seward, jurnalist: “Va fi o nuntă foarte mare. Pentru că Eugenie este atât de iubită de ceilalţi membri ai familiei regale, cred că vor fi foarte mulţi nobili la nuntă”.

Se zvonește că lista de invitați va include și nume importante din lumea muzicii și a filmului. În trecut, prințesa era cunoscută pentru vestimentația neobișnuită pe care o purta la majoritatea evenimentelor publice. Acum criticii de modă așteaptă cu mult interes să vadă ce rochie de mireasă își va alege Eugenie.

Hilary Alexander, jurnalist: “M-am gândit destul de mult la rochia de mireasă a Eugeniei şi am sentimentul că va fi o rochie clasică şi tradiţională. Cred că a învăţat de pe urma greşelilor vestimentare din trecut”.

Organizatorii nunții au început deja să facă ultimele retușuri pentru ziua cea mare. Evenimentul va fi televizat și transmis în toată lumea.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-194.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-194-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Nuntă regală ...