Rapperul Kanye West se va întâlni cu Donald Trump și cu ginerele acestuia, Jared Kushner, joi, la Casa Albă, a confirmat Sarah Huckabee Sanders, purtătoarea de cuvânt a președinției americane, potrivit cbsnews.com.

“Printre subiectele de discuție se numără încurajarea producției autohtone, reforma închisorilor, modurile de prevenire a violențelor între bande și ce se poate face pentru reducerea nivelului de violență în Chicago”, a anunțat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

Kanye West și-a arătat sprijinul pentru Donald Trump de mai multe ori, mai recent în emisiunea “Saturday Night Live” de pe postul TV american NBC, unde a explicat faptul că este întrebat frecvent de ce îl susține pe președintele american, care este rasist.

“Dacă m-ar fi îngrijorat rasismul, aș fi plecat de mult timp din America. Nu luăm hotărâri bazate pe rasism. Să vă explic: dacă mă inspiră cineva și stabilim o legătură, nu este nevoie să cred în politica pe care acel cineva o face”, a spus West.

În mai multe clipuri video care au circulat pe internet, cântărețul a vorbit despre visul său de a candida într-o zi la postul de președinte al SUA. Trump l-a descris pe West drept unul dintre suporterii săi care “conduc asaltul”.

Trump și West au avut o întâlnire privată și în timpul campaniei electorale pentru prezidențiale din 2016.

Soția rapperului, starul de reality show Kim Kardashian, a avut și ea două întâlniri cu oficialii de la Casa Albă, pentru a discuta despre reforma penitenciarelor, dar și pentru a pleda cauza unei condamnate, Alice Marie Johnson. Condamnată pentru o faptă non-violentă legată de droguri, Johnson a fost eliberată în luna iunie, după două decenii petrecute în închisoare. Grațierea a fost acordată de Trump la o săptămână după discuția pe care a avut-o cu soția lui West.

Rapperul și producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, “Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câștigător a 21 de premii Grammy. “Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Anul acesta a lansat două albume, “Ye” și “Kids See Ghosts”.

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv