Guvernul urmează să aprobe în ședința de miercuri un proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, aprobate prin Hotărârea Guvernului 94/2006.

Totodată, Executivul va adopta un proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea HG 226/2015 privind stabilirea cadrului general de implementare a măsurilor programului național de dezvoltare rurală cofinanțate din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală și de la bugetul de stat.

Printr-un alt proiect de hotărâre, Guvernul va aproba modificarea și completarea HG 12/2017 privind organizarea și funcționarea Ministerului Muncii și Justiției Sociale.

De asemenea, Executivul urmează să adopte un proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la HG 1223/2004 pentru aprobarea însemnelor heraldice pentru Armata României și unele structuri din compunerea Ministerului Apărării Naționale.

Pe agenda ședinței de Guvern figurează și un memorandum cu tema: Aprobarea rezultatelor prioritizării proiectelor de investiții publice semnificative, ce urmează a fi utilizate în procesul de elaborare a proiectului legii bugetului de stat pe anul 2019.

Printr-unt alt memorandum, Executivul va aproba inițierea negocierilor și semnării unui acord între Guvernul României și Organizația Internațională a francofoniei referitor la stabilirea la București a Biroului Regional pentru Europa Centrală și de Est și privilegiile și imunitățile sale pe teritoriul român.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv