Directorul Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Marian Rotaru, apare într-o fotografie care circulă pe rețelele de socializare în care i se face pedichiura chiar în biroul său.

Cea care se ocupă de unghiile șefului este o femeie de serviciu din unitate.

„Voi cere o nota explicativă. Nu e o imagine care face cinste nici Direcției, nici Primăriei municipiului Târgu Jiu“, a spus Marcel Romanescu, primarul orașului, despre această fotografie, publicată și pe site-ul Scandaldegorj.ro.

Marian Rotaru, fost primar PSD al comunei Lelești, a explicat că fotografia este făcută în urmă cu doi ani, imediat după ce a preluat conducerea Direcției de Patrimoniu, și că nu este vorba de pedichiură, ci de bandajarea piciorului, la care suferise o luxație.

„Am o gută de 7-8 ani de zile și de asta stau cu piciorul în apă. În plus, atunci am avut o luxație la piciorul drept. Am fost la urgențe și mi s-a spus să țin gheață cu fașă elastică. Mi-a pus soția acasă, când am plecat la serviciu, dar gheața s-a topit și am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege o altă fașă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluță cu ulei. Am acte medicale care îmi dovedesc spusele“.

Femeia de serviciu a declarat însă, miercuri seara, pentru MEDIAFAX, că poza este adevărată.

„Da, eu eram! Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului!”, a declarat aceasta, corespondentului MEDIAFAX.

Femeia infirmă, astfel, varianta directorul Marian Rotaru, care a prezentat o altă variantă, spunând că a avut o luxație la un picior și spune, în plus, că fotografia a fost făcută în urmă cu doi ani.

„Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în așa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu și a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o fașă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat și în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu știu…Eu, care am și niște probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii și eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani”, a mai precizat, pentru MEDIAFAX, femeia din Târgu-Jiu.

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv