Se complică ancheta în cazul celor doi soți din Bihor care s-au internat la spital cu grețuri și vărsături spunând că s-au intoxicat de la o conservă de ton. Ancheta declanșată după moartea femeii a scos la iveală altceva, scrie adevarul.ro.

Este vorba despre învățătoarea Alina Știube, directoarea adjunctă a Liceului Nicolae Jiga din comuna Tinca, și soțul ei, care au ajuns sâmbăta trecută la Unitatea de Primire a Urgențelor din Spitalul clinic județean Oradea, cu grețuri și vărsături.

Cei doi le-au spus medicilor că au mâncat dintr-o conservă de ton, motiv pentru care au fost transferați la Secția de boli infecțioase a Spitalului municipal Gavril Curteanu. Bărbatul fiind în stare gravă, a fost internat imediat la Secția de Terapie Intensivă. Soția sa, în schimb, a fost externată, duminică, pentru ca luni să revină, cu aceleași simptome, care s-au agravat. La scurt timp de la noua internare, Alina Știube a intrat în comă și a murit. Moarte suspectă Sesizați de reprezentanții spitalului, polițiștii orădeni au declanșat o anchetă descoperind în locuința celor doi soți recipiente cu substanțe chimice folosite pentru deratizare, motiv pentru care au înregistrat un dosar de moarte suspectă în care cercetările sunt coordonate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

„Se efectuează într-adevăr cercetări într-un dosar de moarte suspectă. Există mai multe informații care sunt verificate. Primele indicii relevă că e vorba de o intoxicare cu o substanță chimică, o soluție de deratizare. Așteptăm rezultatele analizelor toxicologice, o procedură mai de durată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/ce-s-a-descoperit-in-casa-directoarei-de-liceu-care-a-murit-dupa-ce-ar-fi-mancat-o-conserva-de-ton-51562.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/ce-s-a-descoperit-in-casa-directoarei-de-liceu-care-a-murit-dupa-ce-ar-fi-mancat-o-conserva-de-ton-51562-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv