Turneul de adio al superstarului britanic Elton John, început în luna septembrie în Statele Unite, va ajunge și în Europa, unde patru concerte sunt programate în Franța anul viitor, a anunțat marți promotorul concertului, citat de AFP.

Artistul va cânta pe stadionul Pierre Mauroy din Lille pe 18 iunie, pe AccorHotels Arena din Paris, la 20 iunie, pe Arkéa Arena din Bordeaux la 22 iunie și pe Arena din Nimes în data de 23 iunie.

Biletele pentru aceste patru concerte vor fi scoase la vânzare miercuri, 17 octombrie, ora 10:00.

Anunțat în luna ianuarie, turneul “Farewell Yellow Brick Road” are prevăzute peste 300 de date de concerte, în întreaga lume, într-un interval de trei ani. Primele 76 de spectacole din America de Nord sunt deja sold-out.

Sir Elton își va aduce pianul și trupa de muzicieni și în Europa, între 1 mai, la Viena, și 7 iulie, la Lucca, în Italia, cu opriri mai importante la Anvers (23 mai) și Montreux (29, 30 iunie).

Britanicul, încă atașat de ochelarii săi colorați și de costumele sale excentrice, este unul dintre cei mai de succes artiști ai tuturor timpurilor, cu peste 300 de milioane de înregistrări vândute în întreaga lume.

“Rocketman”, un film biografic dedicat starului, cu Taron Egerton în rolul principal, urmează să fie lansat în primăvara viitoare pe marile ecrane.

Tatăl a doi copii, artistul s-a căsătorit recent cu partenerul său, cineastul David Furnish.

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv