Nikki Haley, ambasadorul Statelor Unite la Națiunile Unite, a demisionat marți, iar președintele Donald Trump a acceptat demisia, afirmă surse politice de la Washington citate de agențiile Associated Press și Bloomberg.

Conform site-ului Axios.com, Nikki Haley s-a deplasat marți la Casa Albă, unde i-a prezentat demisia sa președintelui Donald Trump. Liderul SUA a acceptat demisia.

Nikki Haley evocase posibilitatea demisiei săptămâna trecută, în cursul altei întrevederi cu Donald Trump.

Nikki Haley a demisionat în contextul în care în septembrie a dezvăluit că are disensiuni cu Donald Trump. “Nu sunt de acord cu președintele în toate privințele. Când există dezacorduri, există moduri corecte și moduri incorecte de a le aborda. Eu pun mâna pe telefon și îl sun pentru a ne întâlni”, explica Nikki Haley, exprimând nemulțumire că alți oficiali optează pentru criticarea președintelui în mod anonim.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/nikki-haley-ambasadorul-sua-la-natiunile-unite-a-demisionat-51534.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/nikki-haley-ambasadorul-sua-la-natiunile-unite-a-demisionat-51534-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv