<!–

–>

România, locul 9 la medalii după două zile la JO de Tineret

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Bucurie fără margini pentru campionii de mâine din sportul românesc. Adian Șulcă de la Calafat a avut nevoie de 15 secunde pentru a reuși un ippon în finala olimpică de la 81 kg. Momentele de fericire au durat mai mult decât lupta, dar în spatele succesului stă echipa de la lotul olimpic din Cluj. Din brațele antrenorului, Adrian le-a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat să își împlinească visul.

La nici o oră distanță, o moldoveancă plecată din orașul Nadiei, de la Onești, a zâmbit de pe podiumul olimpic sub privirile lui Mihai Covaliu venit să îi facă galerie. Mihaela Cambei a luat bronz la 48 de kg.

Argintul a ieșit din apă pentru România. Copilul talentat de la Bacău, Daniel Martin, a înotat la sută spate și, mai bine de 80 m, a fost primul. După Glinta la Europenele de seniori, nici el nu a putut să îl învingă acum pe rusul Kolesnikov. Martin e în finală și la suta fluture.

Cu aceste trei medalii, România e pe locul 9 în clasamentul pe medalii la Jocuri. Rusia, Ungaria, Columbia sunt pe primele locuri în ierarhie.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> România, locul 9 la medalii după două zile la JO de Tineret ...