Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat pozitiv, marţi, propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de numire a Giorgianei Hosu ca procuror şef adjunct al DIICOT, au precizat surse din CSM pentru Agerpres.

CSM

<!–

–>

În prezent, Elena Giorgiana Hosu este delegată în aceeaşi funcţie pentru care a susţinut interviul.

Hosu a mai ocupat funcţia de procuror şef adjunct al DIICOT în perioada în care instituţia era condusă de Alina Bica.

Pe 14 septembrie, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a propus-o pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea funcţiei de procuror şef adjunct al DIICOT.

De asemenea, Toader a propus numirea a trei procurori în funcţii de conducere în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: Antonia Eleonora Constantin – procuror şef al Secţiei Judiciare, Iuliana Nedelcu – procuror şef adjunct al Secţiei Judiciare, Florena Esther – şef al Secţiei de Resurse Umane şi Documentare.

Propunerile ministrului Justiţiei au avut loc după organizarea unei selecţii în vederea numirii în funcţii vacante de conducere din cadrul Parchetului General, DIICOT şi DNA.

Ministerul Justiției anunţa atunci că, în ceea ce priveşte funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul DNA, nu se va face o propunere de numire.

<!–

 

–>

ŞTIRILE ZILEI

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-181.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-181-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat pozitiv, marţi, propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de numire a Giorgianei Hosu ca procuror şef adjunct al DIICOT, au precizat surse din CSM pentru Agerpres. ...