<!–

–>

Prezența scăzută în Transilvania

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

S-a înregistrat și un incident, în prima zi de referendum, transformat în dosar de cercetare penală.

La Huedin, o femeie cu probleme psihice a fost ajutată să voteze de un membru al Biroului Electoral al secției. La ieșirea de la urne, aceasta a primit bani de la primarul localității. Pus în fața acuzațiilor, edilul susține că alegătoarea este o persoană fără adapost și ca în fiecare zi îi da câte cinci lei.

Agitația ultimei zile de referendum s-a încheiat la Biroul Electoral Județean, unde au fost aduse toate buletinele de vot. În județul Timiș nu s-au înregistrat incidente deosebite.

La scurt timp după inchiderea urnelor, preșdinții secțiilor de vot din județul Cluj s-au prezentat la Biroul Electoral Județ Au adus cu ei sacii cu buletinele de vot.

În județul Cluj, în cele două zile de referendum, au votat 113.190 de persoane, care au avut la dispoziție 656 de secții.

În Timiș, imediat după închiderea urnelor, președinții secțiilor de votare au mers la Biroul Electoral Județean, unde au predat sacii cu buletinele de vot, pe baza numerelor de ordine.

Rezultatele referendumului pentru revizuirea Constitutiei nu pot fi validate.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-153.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-153-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Prezența scăzută în Transilvania ...