Revista germană Der Spiegel, cea care a dezvăluit cazul în care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol de Kathryn Mayorga, a publicat actul prin care CR7 recunoștea, practic, faptele comise în 2009.

La puțin timp de la episodul petrecut într-o cameră de hotel din Las Vegas, superstarul portughez și victima sa au semnat un acord de tăcere, iar prețul s-a ridicat la 375.000 de euro!

Din documentele publicate reiese că Ronaldo și Mayorga au căzut de acord ca femeia de 34 de ani să nu divulge niciodată nimic din cele întâmplate în 2009: “Nu există dubii în privința autenticității documentului”, scriu ziariștii germani, care notează că actul a fost semnat de Cristiano Ronaldo, Kathryn Mayorga și avocații celor două părți. În plus, pe lângă cei 375.000 de euro pe care s-a angajat să-i plătească, Ronaldo a acceptat să-i ofere lui Mayorga dovezi că nu are nicio boală cu transmitere sexuală. Totul pentru a liniști victima și a o face să nu iasă în public cu dezvăluirile care, la acea vreme, puteau compromite cariera fabuloasă a cvintuplului Balon de Aur.

În documente apare și un dialog pe care Ronaldo și Mayorga l-au avut în camera de hotel, recunoscut, de asemenea, de CR7. Conform documentelor, Ronaldo a admis că a încercat să o forțeze pe Mayorga să întrețină relații sexuale cu el, dar și că femeia în vârstă de 34 de ani s-a opus.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/dezastru-pentru-cristiano-ronaldo-51507.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/dezastru-pentru-cristiano-ronaldo-51507-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv