Cântăreața Andrea Bălan a susținut boicotarea referendumului și a încheiat ziua de duminică adresându-se celor care au atacat-o în ultimele zile: “Sper ca toți cei care mi-au adresat injurii (și chiar amenințări cu moartea) să realizeze cât de penibili au fost”.

“Cu banii cheltuiți pe acest referendum inutil se puteau face 2 spitale de oncologie cu tot ce e necesar. Sper ca toți cei care mi-au adresat injurii (și chiar amenințări cu moartea) să realizeze cât de penibili au fost și cât nonsens a avut toată această poveste”, a scris duminică, după prânz, Andrea Bălan pe contul ei de pe Facebook.

Duminică seară, artista a revenit și a publicat imagini cu mesaje scrise ca reacții la textele sale. “Ce fac unii oameni care se cred credincioși – blesteamă, amenință cu moartea, chiar omoară (Isis) și își justifica faptele malefice și oribile «că așa a vrut/zis Dumnezeu/Allah». Asta nu e religie dragilor! Prin religie și credință eu înțeleg iubire, calm, toleranță, acceptare și ajutor pentru semenii tăi. Edit: Toate aceste gânduri sau fapte negative și malefice se vor întoarce la cei care le emit în univers sub o formă sau alta. Nimic nu rămâne neplătit”, a notat Andreea Bălan.

Andreea Bălan a fost una dintre vedetele implicate în campania online “Iubirea nu se votează”, care a avut scopul de a încuraja boicotarea referendumului desfășurat sâmbătă și duminică.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv