Președintele Klaus Iohannis va vota, duminică seară, la o secție de votare din Sibiu, la referendumul pentru revizuirea Constituției, în sensul redefinirii familiei, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Șeful statului se află încă de vineri la Sibiu, iar duminică dimineață a fost prezent la slujbă, la o biserică din oraș. Klaus Iohannis nu a făcut, până în prezent, niciun anunț oficial în legătură cu participarea sau felul în care va vota la referendumul pentru redefinirea familiei.

Secțiile de votare s-au redeschis duminică dimineața, de la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00. În prima zi a referendumului pentru familie prezența la vot a înregistrat un istoric negativ fiind de doar 5,72%, în timp ce în Diaspora și-au exercitat dreptul de vot 45.797 de români.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/klaus-iohannis-va-vota-duminica-seara-la-referendumul-pentru-familie-surse-51498.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/klaus-iohannis-va-vota-duminica-seara-la-referendumul-pentru-familie-surse-51498-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv