Secția 556 din Sectorul 3 al Capitalei a fost închisă aproape două ore de la începerea votului, pentru că a lipsit președintele desemnat, iar alegătorii arondați au încercat să voteze mergând la altă secție. Președintele și-a motivat absența explicând că nu a fost anunțat la timp.

Președintele secției de votare nr. 557 din Sectorul 3 al Capitalei susține că mai mulți alegători, repartizați la secția de votare alăturată, nr. 556, nu au putut vota pentru că a lipsit președintele desemnat.

“Au întârziat (n.r – la secția 556) două ore. Oamenii care sunt la secția nr. 556 veneau la noi și i-am îndrumat să vină puțin mai târziu. Le-am explicat că e o problemă cu președintele și au înțeles și au revenit. Am văzut mulți oameni care au revenit sa voteze. (…) Acum e totul normal, lumea votează”, a spus, pentru MEDIAFAX, președintele secției de votare nr. 557 din Capitală, Ion Șchiopu.

Șchiopu precizează că secția nr.556 a fost închisă pentru două ore din motiv că președintele secției a lipsit.

“Nu a venit pur și simplu (n.r – președintele). Am înțeles ca mulți președinți au renunțat din diverse motive. Într-adevăr, și eu se pare ca am luat locul altcuiva, am fost și eu anunțat în ultimul moment. Am înțeles ca președintele a fost anunțat târziu (cel de la secția alăturată, n.r.), probabil ca l-a anunțat cineva, a fost anunțat cu două ore înainte de a veni. (…) În jur de 20 de persoane de la cealaltă secție au venit la noi. Au revenit și au votat la secția unde erau arondați”, a mai adăugat Ion Șchiopu.

De cealaltă parte, președintele secției de votare nr. 556 a refuzat să discute cu jurnaliștii, el explicând doar că a fost anunțat târziu ca ar ocupa această funcție. El a precizat ca secția de votare a fost deschisă “puțin peste ora 8”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/sectie-de-votare-din-capitala-inchisa-2-ore-pentru-ca-nu-avea-presedinte-nu-stia-ca-a-fost-desemnat-51491.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/sectie-de-votare-din-capitala-inchisa-2-ore-pentru-ca-nu-avea-presedinte-nu-stia-ca-a-fost-desemnat-51491-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv