<!–

–>

Se reia procesul Colectiv

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Astfel, la termenul din 22 octombrie va intra în sală noul judecător desemnat.

În dosarul Colectiv au fost trimiși în judecată, printre alții, fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, trei angajați din cadrul primăriei, doi pompieri, patronii clubului și angajați ai firmei de artificii.

În noaptea de 30 octombrie 2015, patru sute de oameni erau în clubul Colectiv, la concertul trupei rock Goodbye to Gravity. Au fost prinși înăuntru ca într-un cuptor, după izbucnirea unui incendiu.

65 de tineri au murit în urma dezastrului. Între ei, colegul nostru, Marius Rușitoru, editor de imagine. Iar dintre membrii trupei, singurul care a supravieţuit este solistul Andrei Găluţ.

Articole pe aceeaşi temă

Judecătorul dosarului Colectiv iese la pensie. Procesul s-ar putea relua de la zero

Noi audieri în dosarul Colectiv, în legătură cu intervenția autorităților după incendiu

Colectiv, o lecție neînvățată. La Timișoara, achiziția echipamentelor medicale pentru secția de arsuri este încă în stadiul de licitație

Tatăl unui tânăr care a murit la #Colectiv: Ultimele lui cuvinte au fost “Vă rog frumos, faceți-mi ceva, că nu mai pot de durere!”

Supraviețuitor #Colectiv: Sunt doi ani de când s-a schimbat totul, dar de fapt nu s-a schimbat nimic

Să nu uităm niciodată #Colectiv. Durere fără margini, la doi ani de la tragedia care a luat 65 de vieți

Doi ani de lacrimi, durere, revoltă, întrebări fără răspuns. Comemorare în faţa clubului Colectiv

Adina Apostol și Alice Tiaru, supraviețuitoare Colectiv. “Noi nu ne gândim la vacanțe. Noi ne întrebăm: Când vei avea următoarea operație?”

#Colectiv, 30 octombrie 2015. Noaptea în care salvatorii au învățat o lecție grea, cu un preț imens: 65 de vieți

“Nu reuşesc să înţeleg din ce motiv copiilor noştri nu li s-a acordat o şansă”. #Colectiv, după 2 ani. Avem doar 11 locuri pentru mari arși

Nimic nu mai e la fel după #Colectiv.”Sunt captivă între universul în care fac terapie, sunt un pacient şi celălalt – viaţa mea normală”

“O parte din mine a rămas înainte de Colectiv”. 2 ani de la tragedie. Raport: niciun spital nu respecta criteriile pentru a îngriji răniții

Viaţa după #Colectiv. Minunea care alină suferința familiei lui Andrei, tânăr arhitect mort în infernul din club

<!–

 

–>

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-88.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-88-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Se reia procesul Colectiv ...