<!–

–>

Vot de politician

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

La ora 9.00, premierul Viorica Dăncilă a venit la vot împreună cu soțul ei. Au urmat, pe rând, fostul președinte Traian Băsescu și președintele PSD, Liviu Dragnea.

Viorica Dăncilă, prim-ministrul României: Consultarea cetățenilor este esența democrației. Este datoria civică a fiecăruia dintre noi să ne exprimăm în legătură cu temele importante pentru societate.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: Eu cred că e momentul să decidem noi ce societate și ce țară vrem să avem și cum vrem să trăim în țara noastră.

Și Traian Băsescu, și Liviu Dragnea, au avut suprize neplăcute din partea unor membri ai secției de votare. Membri ai secției de la Liceul ‘Jean Monnet’ din Capitală au refuzat să dea mâna cu ei.

La primele ore a venit la vot și Patriarhul Daniel, care a spus că Participarea la vot este un drept, o onoare și o binecuvântare.

Mai mulți miniștri și parlamentari au preferat să voteze în afara Bucureștiului, în circumscripțiile de care aparțin.

Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului: Referendumul reprezintă și este o responsabilitate civică a fiecăruia dintre noi.

Ministrul Apărării a votat la Arad, Olguța Vasilescu și Claudiu Manda la Craiova, iar Paul Stănescu la Slatina.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-109.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-109-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Vot de politician ...