Echipele de intervenție au descoperit cadavrele unei femei și a unui copil în sudul Italiei, după ce regiunea a fost afectată de furtuni și ploi abundente, au anunțat autoritățile, precizând că celălalt copil al femei este dat dispărut, relatează agenția ANSA.

Trupurile neînsuflețite au fost descoperite vineri în albia unui râu, în zona orașelor San Pietro a Maida și San Pietro Lametino.

Soțul femeii a alertat autoritățile, mașina acesteia fiind găsită abandonată, cu semnalizarea pornită, în zona orașului San Pietro Lametino.

Ministerul Afacerilor Externe a atenționat românii care vor să călătorească sau tranzitează Italia că Serviciul de Protecție Civilă italian a emis un cod roșu de furtuni și ploi abundente în centrul și sudul țării.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, călătorea împreună cu copii ei, de 7 ani, respectiv 2 ani. Primele informații indică faptul că mașina a fost inundată de ape și tânăra a părăsit vehiculul în încercarea de a găsi un adăpost mai sigur. Trupurile neînsuflețite ale tinerei și fiului ei de 7 ani au fost descoperite la mică distanță de mașină, informează cotidianul Corriere della Sera.

Joi seară, în jurul orei locale 20:15 (ora României, 21:15), femeia l-a sunat pe soțul ei pentru a cere ajutor. Câteva ore mai târziu, echipele de intervenție au găsit cele două trupuri.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv