Persoana care a votat la două secții diferite, în Prahova, motivând că a decis să recurgă la acest gest deoarece și-a dat seama că nu a ștampilat opțiunea dorită, este elev în primul an la Școala de Poliție din Câmpina. Elevul ar putea fi sancționat disciplinar.

Polițiștii din Prahova au fost sesizați că la Câmpina un tânăr a votat de două ori, fiind făcute cercetări pentru fraudă la vot.

Surse judiciare au declarat că tânărul este elev al Școlii de Poliție din Câmpina.

Directorul Școlii de Poliție, Vasile Tache, a declarat că tânârul, care are 22 de ani, este din Sighetul Marmației și este elev în primul an.

Tache a spus că a discutat cu elevul, iar acesta din urmă a declarat că a votat de două ori pentru că prima oară a greșit.

”A votat în Câmpina. Sunt cercetări care se fac acum. S-a discutat cu el. A zis că și-a dat seama că a greșit și a votat a doua oară cum dorea inițial. Vom dispune și noi măsuri disciplinare în funcție de rezultatul anchetei”, a declarat Tache.

În trei săptămâni, tânărul termină cursurile Școlii de Poliție.

Reprezentanții MAI informau că în Prahova o persoană a votat la două secții diferite, motivând că a decis să recurgă la acest gest deoarece și-a dat seama că nu a ștampilat opțiunea dorită.

„Într-o localitate din Prahova, polițiștii efectuează cercetări după ce o persoană a anunțat pe membrii unei secții de votare că a votat de două ori la două secții diferite. Persoana în cauză a spus că a votat de două ori după ce și-a dat seama, după ce a votat prima dată, că nu a votat cum și-ar fi dorit”, declara Monica Dajbog, reprezentant MAI.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/persoana-care-a-votat-la-doua-sectii-diferite-este-elev-al-scolii-de-politie-din-campina-51492.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/persoana-care-a-votat-la-doua-sectii-diferite-este-elev-al-scolii-de-politie-din-campina-51492-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv