Un bărbat a murit și alte patru persoane, între care un copil, au fost rănite, sâmbătă, în urma impactului frontal între două mașini, în comuna Bătrâni, din județul Prahova.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că șoferul uneia dintre mașinile implicate în accident a murit.

„Intervenim cu o autospeciala de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la accident rutier în comuna Bătrâni. Două autoturisme s-au ciocnit frontal. Sunt implicați 4 adulți și un copil. Un adult este decedat, respectiv șoferul uneia dintre mașini”, a spus Vasiloae.

Potrivit lui Vasiloae, persoanele adulte rănite au mai multe traumatisme și au fost transportate la spital, iar copilul este în stare bună.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/accident-grav-un-mort-si-patru-raniti-intre-care-un-copil-dupa-ce-doua-masini-s-au-lovit-frontal-51494.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/accident-grav-un-mort-si-patru-raniti-intre-care-un-copil-dupa-ce-doua-masini-s-au-lovit-frontal-51494-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv