<!–

–>

Un nou început

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Ionica îşi creşte singură cei doi copii şi de opt ani visa să aibă o casă a lor. A încercat să acceseze un credit pentru locuinţă şi nu a reuşit. S-a înscris în proiectul de construcţie accelerată şi, în numai cinci zile, visul ei a devenit realitate.

Când a văzut că viitoarea lor casă este aproape terminată, Erik, băiatul mai mare al familiei, a fost copleşit de emoţii.

Şi pentru Mariana a fost uimitor să vadă că va avea o cameră a ei. Familia sa locuia cu chirie într-o casă veche, unde posibilităţile erau limitate.

Opt familii din Cumpăna au primit câte o casă prin proiectul de construcţie accelerată.

Locuinţele au fost ridicate în numai cinci zile, după ce, peste două sute de voluntari români şi străini au muncit intens.

Pentru locuinţele primite, familiile vor plăti lunar aproximativ 300 de lei pe o perioadă de 20 de ani. Banii vor ajunge într-un fond care va fi utilizat pentru ridicarea altor case.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-85.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-85-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Un nou început ...