Președintele Comisiei pentru industrii a Camerei Deputaților, Iulian Iancu, a fost internat de urgență, vineri dimineață, la Spitalul Floreasca, acesta acuzând probleme cardiace, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, bărbatul a ajuns vineri la spital, fiind vorba despre un posibil infarct, însă reprezentanții instituției nu vor să ofere date, pacientul semnând în acest sens și o declarație că nu dorește să fie oferite informații publice privind starea sa de sănătate.

Social-democratul Iulian Iancu este președintele Comisiei pentru industrii și participă la toate ședințele legate de proiectul Legii offshore care stabilește modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră, asupra căruia deputații au votat, în plenul de miercuri, să fie retrimis la Comisii pentru a fi din nou modificat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/iulian-iancu-a-ajuns-la-spital-cu-probleme-cardice-inainte-de-sedinta-pe-legea-offshore-51467.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/iulian-iancu-a-ajuns-la-spital-cu-probleme-cardice-inainte-de-sedinta-pe-legea-offshore-51467-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv