În știrea publicată la ora 13:56, denumită „ANAF avertizează că nu transmite email-uri contribuabililor în care anunță controale fiscale”, articolul din Codul de procedură fiscală a fost greșit, fiind 122, nu 102. Referirea la articolul greșit a fost transmisă inițial de ANAF.

Reluăm știrea în forma corectă:

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat, vineri, că nu transmite email-uri contribuabililor pentru a anunța controale fiscale sau ale Direcției Generale Antifraudă Fiscală.

„Precizăm că ANAF informează contribuabilii cu privire la o viitoare inspecție fiscală printr-un aviz de inspecție, conform art. 122 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, iar în cazul controalelor DGAF, acestea inopinate și operative”, se menționează într-un comunicat de presă al Agenției transmis vineri.

În ultimele 24 de ore, persoane necunoscute au transmis în numele ANAF email-uri de la o adresă care nu aparține instituției ANAF, a mai atenționat Fiscul.

„Atragem atenția că ANAF nu transmite aceste mesaje. Sfătuim contribuabilii să nu transmită vreun reply sau să acceseze link-uri indicate în mesajele text”, se subliniază în documnetul de presă al Fiscului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/anaf-avertizeaza-ca-nu-transmite-e-mail-uri-contribuabililor-in-care-anunta-controale-fiscale-51473.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/anaf-avertizeaza-ca-nu-transmite-e-mail-uri-contribuabililor-in-care-anunta-controale-fiscale-51473-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv