Compania producătoare de sisteme de propulsie pentru industria auto Delphi Technologies a deschis astăzi primul centru IT, la București, cu 150 de angajați, care va furniza servicii pentru centrele tehnologice ale companiei, pentru fabricile și diviziile de servicii suport ale companiei. 

“Echipa din București va dezvolta soluții tehnice și servicii inovatoare pentru a sprijini cei peste 20.000 de angajați din întreaga lume”, a declarat Edward Mandic, Vicepreședinte și Chief Information Officer, Delphi Technologies, într-un comunicat.

Biroul de la București va găzdui până la 150 de persoane care vor acoperi funcții de bază cum ar fi securitate și conformitate IT, arhitectură informatică, operațiuni IT, planificarea resurselor companiei și livrarea soluțiilor globale.

 Investiția de la București se adaugă celor peste 300 de milioane de euro investiți deja în capacitatea de producție din Iași, unde se produc pompe de înaltă presiune și injectoare pentru industria auto.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/un-mare-producator-de-componente-auto-deschide-un-centru-it-la-bucuresti-51451.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/un-mare-producator-de-componente-auto-deschide-un-centru-it-la-bucuresti-51451-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv