Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarat joi dimineață că șansele de extrădare ale Elenei Udrea sunt zero, în condițiile în care copilul acesteia este cetățean costarican, în timp ce Alina Bica este acuzată de o faptă care în legislația de acolo nu are corespondent.

“Se află în custodia autorităților din Costa Rica (n.r.: Elena Udrea). Nu putem vorbi de arestare. E posibil să putem vorbi despre o măsură preventivă pe perioada soluționării de extrădare, dar sperăm să fie o măsură temporară. După opinia mea, care e o opinie personală, șansele sunt zero (nr: de extrădare)”, a declarat Veronel Rădulescu, apărătorul Elenei Udrea.

Avocatul spune că este puțin probabil ca autoritățile din Cista Rica să separe mama de copilul său.

“Drepturile se referă la drepturile de protecție a copilului fiindcă fiica ei e cetățean costarican, iar mama nu poate fi despărțită de fiica ei, de aceea spuneam că șansele sunt zero. Ca atare nu poate fi pusă în aplicare. În prezent se află în grija bunicii ei, mama Elenei Udrea și a tatălui ei, Adrian Alexandrov la domiciliul lor din Costa Rica”, a mai spus avocatul.

Legat de Alina Bica, reținută la ea în Costa Rica, avocatul spune că: “Bica, condamnată fiind pentru o infracțiune de favorizare a infractorului, aceasta infracțiune nu își are corespondent în legislația din Costa Rica, drept urmare nu poate fi considerată temei de extrădare”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/avocatul-elenei-udrea-sansele-de-extradare-sunt-zero-bica-acuzata-pentru-o-fapta-care-nu-exista-acolo-51446.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/avocatul-elenei-udrea-sansele-de-extradare-sunt-zero-bica-acuzata-pentru-o-fapta-care-nu-exista-acolo-51446-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv