<!–

–>

Eliberat din lipsă de probe

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Femeia cu care se află în divorț, în vârstă de 29 de ani, a fost găsită de mama sa moartă, înjunghiată de două ori in abdomen. Cei doi soți aveau doi copii.

Rudele femeii de 29 de ani au mers să ridice trupul de la morgă. Sunt îndurerate și convinse că tânăra a fost ucisă de soțul ei cu care era în proces de divorț.

Mama tinerei spune că a depus plângeri la poliție după ce fiica ei primea, în ultima vreme, amenințări cu moartea la telefon.

Femeia, mama a doi copii, a fost găsită în propria casă, moartă. Avea mai multe răni în zona abdomenului.

Suspect în prima faza a fost chiar soțul ei care ceruse divorțul, după ce aflase că a fost înșelat. Polițiștii l-au reținut, apoi l-au eliberat pe motiv că nu sunt probe care să-l incrimineze.

Tatăl bărbatului e convins că fiul lui e nevinovat.

Polițiștii nu au găsit cuțitul care a cauzat decesul și nici vreun bilet din care să reiasă o posibilă intenție sinucigașă. Cazul e investigat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-27.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-27-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Eliberat din lipsă de probe...