<!–

–>

Reacții după avertizările Comisiei

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

1 comentarii

–>

Embed:

Link:

Au fost reacţii vehemente, cum a fost cea a lui Liviu Dragnea, care spunea, la un post de televiziune, că nu sunt înţelese exact la Bruxelles şi Strasbourg modificările la Legile justiţiei şi la Codurile penale. Comisia Europeană nu a vorbit concret care articole din aceste legi ar ridica probleme şi ar împiedica lupta împotriva corupţiei şi s-a preferat o analiză generală a proiectelor de lege, fără a fi cunoscute în detaliu, susţine Livu Dragnea.

Şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că sunt, mai degrabă, dezbateri politicianiste şi că, de fapt, criticile îndreptate asupra României vin în contextul alegerilor europarlamentare care vor avea loc pe întreg teritoriul Uniunii Europene. Tocmai de aceea, politicienii europeni se poziţionează într-un fel sau altul pentru a atrage voturi. Liderul ALDE atrage atenţia că se discută prea puţin despre protocoalele încheiate între SRI şi Parchete şi despre abuzurile care ar fi putut fi făcute în baza acestor protocoale.

O reacţie vehementă a venit şi din partea senatorului Şerban Nicolae care spunea, pe pagina sa de Facebook, că Frans Timmermans nu ar fi demn de funcţia pe care o ocupă, pentru că a făcut aceste critici la adresa unor legi care nici măcar nu sunt în vigoare şi nu produc încă efecte.

De cealaltă parte, Dacian Cioloş spune că prin aceste luări de poziţie şi aceste modificări, actuala coaliţie majoritară îndepărtează România de Uniunea Europeană.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-25.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-25-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Reacții după avertizările Comisiei ...