<!–

–>

Andrei Nicolae, antreprenor în mediu universitar

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Andrei Nicolae, antreprenor mediu universitar, invitatul emisiunii Perfect Imperfect, e convins că, prin tehnologie, România va deveni o țară mai bună.

Andrei Nicolae, spune că în România se pot dezvolta foarte multe sisteme care sunt implementate afară. “Cel mai mult și cel mai mult eu cred în oamenii care sunt aici, cred în tinerii de vârsta mea care termină facultatea în România. Cred în potențialul lor. Interacționând foarte mult cu ei și având foarte mulți prieteni care au rămas în țară, care s-au întors în țară după ce au studiat afară, văd că toți acești tineri au dorința de a crește, a crește împreună cu România.

Noi venim cu mentalitatea că nu trebuie să vorbim și să o lăsăm că “hai că merge și așa”, noi cred că am fost educați să venim și să facem lucrul acela.  În momentul în care începi un proiect atunci îți dă și motivația să te duci mai departe și să lupți pentru el. Și dacă crezi în idee sută la sută, atunci cred că prin foarte multă muncă și perseverență vei reuși, este de părere Andrei Nicolae.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-3.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/10/capital_transparent-3-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Andrei Nicolae, antreprenor în mediu universitar ...